11/10/2016 is er besloten door het voltallige bestuur dat de samenwerking stop is gezet met Seher,wegens dreiging van de dochter.

 • Vandaag
 • 10:02
   
  Gamze Gmz

  Goede morgen Winny, ik ben al bij mijn moeder in Antalya. Ze bedankt voor de beterschap. We hebben gisteren goed uitgesproken over de afgelopen situaties. Mijn moeder heeft nieuwe regels genomen over de opvang. En dit moet ik met jou overleggen. Als je accepteerd dan wilt ze met jou werken en de hulp, zoniet dan gaat ze alleen door zoals vroeger. Mijn moeder heeft afgelopen dagen een berekening gemaakt van alle kosten hier op de opvang. Zoals elektriciteit, stroom, water, schoonmaak producten, auto kosten (gas om heen en weer te rijden voor de dieren en auto maakt telkens problemen met rem en de willen ect.) en antibiotica wat voor de opvang aangeschaft wordt bij de abotheek of kliniek (injecties, antibiotica, handschoenen en nog veel meer). Jij en de donaties willen alleen met de DA (en dat gebeurd zelden) en voer helpen, maar zoals je weet ze heeft niet ALLEEN voer en DA nodig. En de DA wat jij betaald is alleen voor Hasan. En dat gebeurd ook zelden omdat mijn moeder de dieren helemaal zelf beter maakt! Daar naast betaald mijn moeder helemaal alleen met haar eigen loon aan Mustafa DA in Aksu. En hiervan ben jij en donaties niet op de hoogte. De kosten van deze dieren betaal ze met haar eigen loon van 1000,-€ maandelijks! Plus daarnaast betaald ze extra met haar kreditcard dat is dan totaal een bedrag 2.500,-€ per maand!! Zij koopt voor haar zelf geen eten! Ze kleed haar kleren van 5 jaar lang! Ze gaat zelfs niet 1 keer per jaar naar een restraunt met haar eigen loon, waarom? Omdat ze haar geld alleen voor de dieren besteed. Zij is 1 persoon dus als je logisch nadenkt dan weet je al dat 2.500,-€ alleen voor de dieren besteed wordt ( elektriciteit, auto, water, voer, da kosten ect.) daarnaast probeerd ze ticket te kopen. Als deze dieren er niet waren dan kan zij met haar loon heel normaal zonder stress leven. Ze is door de dieren helemaal ziek geworden, ze staat moeilijk op om hun te kunnen verzorgen. Zij doet dit werk langer dan 8 jaar helemaal ALLEEN ZONDER ENKEL HULP. Jij helpt haar al nog een jaar of 2. En dit hulp doet ze voor de dieren met liefde! Al 4 jaar kan ze de DA kosten van Antalya hayvan Hastanesi 7.730,- tl niet kunnen betalen. En de nieuwe regeling wat ze heeft genomen. Ze wilt van jullie organisatie per maand 1.500,-€ op haar rekening. En ze gaat zelf bepalen wat ze hiervan gaat betalen (zoals voer, auto kosten, water, elektriciteit) ze zal ook de bonnen verzamelen zodat je dit kan bewijzen aan de donaties. En je krijgt van haar elke week 1x alle fotos van alle dieren die ze verzorgd. Jij mag dan een dag kiezen en die dag zal ze dan de foto' s sturen zonder enkel probleem. Als je dit accepteerd dan werk ze met jullie organisatie. Zo niet, dan wilt ze de contact verbreken en dan moet je ook alle foto's van haar dieren verwijderen en dit moet je dan ook vermelden op fb en de site dat je niet met Seher gaat werken. Groetjes gamze en seher

Aankoop voeding/DA +Operatie's.

Hayvanlari

Een fietstocht naar een opvang,waar honden en poezen gecastreerd/gesteriliseerd worden,ook hier kunnen dieren revalideren na een zware operatie.24/24 is hier een DA aanwezig.

 • inkom

 • hondenopvang

 • poezenhuis